Zuiderse Ratatouille
22/08/2018

Ingrediënten:

                   Tomaat, courgette, aubergine, ui en knoflook (fijn gesneden)

                   Ras-al-hanout, verse munt, koriander en limoen (zeste)

                   Kabeljauwhaasje, roomkaas, paprikapuree en visbouillon/kruiden

 

Snijd voor de ratatouille alle groenten in blokjes, stoof aan in een beetje olijfolie, breng op smaak met de kruiden en limoenzeste en laat afkoelen.

Meng de roomkaas met de paprikapuree. Leg op een stuk aluminiumfolie achtereenvolgens de roomkaas, de ratatouille en de vis, kruid met visbouillon en sluit het pakketje.

Laat 15 minuten garen op de barbecue op 180° C en serveer.

 

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site